Oceanspace Media - generelle abonnementsvilkår

Personvern

Oceanspace Media behandler personopplysninger om kunden. Informasjon om behandlingen av personopplysninger er gitt iht. Personvernforordningen. 

Vilkår & bruk 

Vilkårene ved kjøp gjelder kun for bedriftskunder eller privatpersoner over 18 år. Vilkår gjelder for kjøp av abonnement hos Oceanspace Media. 

Abonnementet kan kun benyttes av den som har rettigheter til tilgangen, og kan ikke overdras, lånes ut eller leies ut til andre. Avdekkes det mislighold av abonnementet kan abonnementets eier bli satt ansvarlig.

Bestilling

Ved bestilling av abonnement, gjøres abonnementet tilgjengelig etter at ordren er gjennomført. Du finner produkter/tjenester og priser på nettsidene til de representative publikasjonene.

Informasjon 

Kunden er ansvarlig for å registrere riktig informasjon og oppdatere kontaktinformasjon, herunder adresse, navn, telefon, betalingsinformasjon og e-post på min side. Kunde bærer selv ansvaret for at informasjonen i kundekortet er korrekt og til enhver tid oppdatert. 

Betaling

Vi tilbyr betaling med Visa, MasterCard og faktura.

Merverdiavgiften er inkludert i alle priser. 

Kundens betalingsforpliktelser løper fra den dag avtalen er inngått og til avtaletiden er utgått. For skriftlige avtaler løper forpliktelsen fra den dag avtaletiden i kontrakten er avtalt. Alle betalinger faktureres forskuddsvis. Når betalingen er gjennomført vil du motta ordrebekreftelse til din e-postadresse. 

Levering

Digitale abonnementer blir levert etter at ordren er gjennomført. 

Magasinabonnenter mottar produktet ved neste sending iht. produksjonsplan. Hvis du lurer på når neste utgivelse er, ta kontakt med kundeservice, kontaktinfo finner du lenger nede på siden. 

Oppsigelse 

Avtaletiden i abonnementet er bindende og fornyes automatisk.. Abonnementet må sies opp før fornyelse, oppsigelser sendes skriftlig til abo@oceanspacemedia.com

Angrefrist & reklamasjon

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp, og gir fri angrerett innenfor 14 dager etter betaling. 

For kampanjer gjelder egne vilkår, se vilkår i kampanjen.

Har du problemer med abonnementet eller ønsker å reklamere. ta kontakt med kundeservice. Åpningstider finner du under. 

Kundeservice Oceanspace Media AS

Åpningstider: Man - fre. 09:00 - 15:00 

Telefon: +47 55 19 77 70 / 458 01 610 

E-post: abo@oceanspacemedia.com 

Orgnr: 924 831 227

Oppdatert. 25.10.2023